Meny
hops.jpg

Vår ledning

Ted Akiskalos

VD

Ted började på Carlsberg Sverige i juni 2016. Han har sedan 2013 arbetat som VD för Carlsberg Hong Kong, Taiwan och Macau. Innan dess arbetade han som Vice President Group Strategy på Carlsberg Group i Köpenhamn i tre år. Har även arbetat på McKinsey i Boston, USA.

Jonas Arvidsson

Finansdirektör

Jonas började på Carlsberg Sverige i augusti 2015. Jonas kommer närmast från egen verksamhet där han arbetat med working capital management i storföretag dessförinnan har han arbetat inom spritindustrin både som CFO för både V&S Distillers och V&S ABSOLUT Spirits. 

Kristian Dahl

Produktionsdirektör

Kristian började på Carlsberg Sverige i september 2015. Han är utbildat bryggmästare och har varit Supply Chain Director för Carlsberg Malaysia sedan 2012.  

Anna Hällöv

Marknadsdirektör

Anna började på Carlsberg Sverige i juni 2016. Hon har en lång erfarenhet från den nordiska livsmedelsbranschen, både från leverantör- och handlarsidan, bland annat från bolag som Unilever och COOP.

Martin Lindsö

Tf. Direktör On Trade

 

Anders Lundberg

Direktör Off Trade & Systembolaget

Anders började på Carlsberg Sverige i september 2009. Han kommer närmast från Atria Retail där han har arbetat som försäljningsdirektör. Han har en har lång erfarenhet av kundrelationer, förändringsprocesser och utvecklingsarbete. Han har även god kunskap om den svenska livsmedelsbranschen.

Camilla Pernvi Grip

HR-direktör

Camilla började på Carlsberg Sverige i september 2017. Hon har 16 års erfarenhet från Procter & Gamble, främst från olika roller inom marknadsföring och HR, närmast som Nordisk HR chef.

Anders Siboni

Customer Supply Chain Direktör

Anders började på Carlsberg Sverige i maj 2017. Han har mångårig erfarenhet inom Carlsberggruppen som inleddes i Carlsberg Danmark 2004 där han ansvarade för omvandlingen till en automatiserad logistik med APS, monorail och höglager. Efter det flyttade han med familjen till Tallinn för att under de senaste tre åren vara chef för Customer Supply Chain i Estland och Lettland och senast också ansvarig för Litauen.