Meny
hops.jpg

Vår ledning

Ted Akiskalos

VD

Ted började på Carlsberg Sverige i juni 2016. Han har sedan 2013 arbetat som VD för Carlsberg Hong Kong, Taiwan och Macau. Innan dess arbetade han som Vice President Group Strategy på Carlsberg Group i Köpenhamn i tre år. Har även arbetat på McKinsey i Boston, USA.

Jonas Arvidsson

Finansdirektör

Jonas började på Carlsberg Sverige i augusti 2015. Jonas kommer närmast från egen verksamhet där han arbetat med working capital management i storföretag. Innan dess arbetade han inom spritindustrin som CFO för både V&S Distillers och V&S ABSOLUT Spirits. 

Ivanka Peric

Produktionsdirektör

Ivanka Peric har stor erfarenhet från tidigare roller i både Carlsberg Serbien och Bulgarien. Hon började på Carlsberg Serbien 2004 inom Kvalitet. I april 2013 utsågs hon till Platschef för Pirinsko Brewery i Carlsberg Bulgarien. I juli 2015 blev hon befordrad till produktionschef med ansvar för båda Carlsberg Bulgariens bryggerier.

Anna Hällöv

Marknadsdirektör

Anna började på Carlsberg Sverige i juni 2016. Hon har en lång erfarenhet från den nordiska livsmedelsbranschen, både från leverantör- och handlarsidan, bland annat från bolag som Unilever och COOP.

Martin Lindsö

Tf. Direktör On Trade

 

Anders Lundberg

Direktör Off Trade & Systembolaget

Anders började på Carlsberg Sverige i september 2009. Han kommer närmast från Atria Retail där han har arbetat som försäljningsdirektör. Han har en har lång erfarenhet av kundrelationer, förändringsprocesser och utvecklingsarbete. Han har även god kunskap om den svenska livsmedelsbranschen.

Camilla Pernvi Grip

HR-direktör

Camilla började på Carlsberg Sverige i september 2017. Hon har 16 års erfarenhet från Procter & Gamble, främst från olika roller inom marknadsföring och HR, närmast som Nordisk HR chef.

Anders Siboni

Customer Supply Chain Direktör

Anders har mångårig erfarenhet inom Carlsberg Group som inleddes i Carlsberg Danmark 2004 där han ansvarade för omvandlingen till en automatiserad logistik med APS, monorail och höglager. Efter det flyttade han med familjen till Tallinn för att under de senaste tre åren vara chef för Customer Supply Chain i Estland och Lettland och senast också ansvarig för Litauen.