Meny

Carlsberg Sverige

Brewing for a better today and tomorrow

Carlsberg Sverige idag

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi.

Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.

Vi skapar mer än dryck. Vi skapar livskraft, gemenskap och njutning.

2001

År 2001 bildades Carlsberg Sverige AB. Två av landets då ledande bryggeriföretag, Pripps och Falcon.

60

Vi har cirka 60 starka varumärken och cirka 400 unika produkter.

950

Företaget är idag summan av det arbete och engagemang som cirka 950 medarbetare satsar varje dag.

Nyheter

Så är det att vara bryggare på Carlsberg

Så är det att vara bryggare på Carlsberg

12.07.24

Gustaf Larsson är bryggare på Carlsberg Sveriges bryggeri i Falkenberg. I snart sex år har han med sin passion för öl och innovation spelat en viktig roll i företagets utveckling av nya produkter. I Carlsbergs-podden berättar han hur allt började och vad han ser framåt.

Fiska inte dragen: Carlsberg släpper fiskedrag med en påminnelse om att välja alkoholfritt på sjön

Fiska inte dragen: Carlsberg släpper fiskedrag med en påminnelse om att välja alkoholfritt på sjön

04.07.24

Fiske kan vara avkopplande, men med alkohol ökar olycksrisken. En ny undersökning visar att 41 procent av svenskarna kan tänka sig att dricka alkohol under en fisketur. I sommar samarbetar Carlsberg Sverige med Sportfiskarna för att varna för faran med alkohol vid fiske. 

Sommarens ölnyhet är bryggd på räddade jordgubbar

Sommarens ölnyhet är bryggd på räddade jordgubbar

03.07.24

40 procent av alla frukter och bär som odlas runt om i världen slängs, men så behöver det inte vara. Nu lanseras en öl bryggd på räddade jordgubbar.