Meny
mdr29588.jpg

Välkommen till vårt Pressrum

Senaste nyheterna

Behovet av nattvandrare är större än någonsin inför Valborg

Behovet av nattvandrare är större än någonsin inför Valborg

29.04.20

Carlsberg Sverige firar ett 10-årigt samarbete med stiftelsen nattvandring.nu som består av över 400 aktiva nattvandrargrupper runt om i landet. Att nattvandra handlar om att finnas där ungdomarna finns och trots inställda firanden och majbrasor är behovet av nattvandrare minst lika stort som tidigare.
Noll vattenspill på Carlsberg

Noll vattenspill på Carlsberg

23.04.20

Öl består till över 90 procent av vatten och ölbryggning är en vattenintensiv process, så för oss är det är viktigt att använda vatten effektivt och cirkulärt.
Falcon introducerar: Fågelskådning från fönstret

Falcon introducerar: Fågelskådning från fönstret

22.04.20

I karantäntider är det många som arbetar hemma, eller behöver isolera sig på grund av förkylningssymtom. Då är det lätt att rastlösheten gör sig påmind – det finns helt enkelt en gräns för hur många filmer och serier man kan titta på. Därför lanserar nu ölvarumärket Falcon initiativet ”Fågelskådning från fönstret” tillsammans med fågelskådaren Stina Andersson.

Presskontakt

Vi vill erbjuda media den bästa servicen och tillgängligheten. Frågor om vårt företag, våra varumärken och bryggeribranschen besvaras av personer som har stor kunskap om detta.

08 - 757 71 08

Investor Relations