Meny
mdr29588.jpg

Välkommen till vårt Pressrum

Senaste nyheterna

Kasta loss med alkoholfria Pripps Blå

Kasta loss med alkoholfria Pripps Blå

25.01.21

Ett av Sveriges mest folkkära öl blir alkoholfritt. Drygt 60 år efter att den första Pripps Blå-burken lättade ankar, lanseras nu Pripps Blå 0,0% – en ljus lager full av smak, men fri från alkohol. Dessutom har designen förnyats för att förtydliga kärnan i Pripps Blås stolta historia.
Carlsberg Sverige inför Plastlöfte

Carlsberg Sverige inför Plastlöfte

20.01.21

Carlsberg Sverige fortsätter arbetet mot en mer klimatsmart förpackningsportfölj och lanserar nu ett nytt Plastlöfte med tydliga mål för att minska plastanvändningen och nedskräpningen av plast i naturen. I ett första steg ska Carlsberg Sverige minska företagets klimatpåverkan med upp till 60 procent per förpackningsslag som omfattas av plastlöftet.
Carlsberg fortsätter sponsra svensk fotboll - med fokus på supportrarna

Carlsberg fortsätter sponsra svensk fotboll - med fokus på supportrarna

14.01.21

Svenska Fotbollförbundet och Carlsberg Sverige förnyar och fördjupar sitt pågående samarbete ytterligare tre år. Fokus kommer fortsatt vara att verka för ett extra roligt supporterskap för det svenska dam- och herrlandslaget i fotboll.

Presskontakt

Vi vill erbjuda media den bästa servicen och tillgängligheten. Frågor om vårt företag, våra varumärken och bryggeribranschen besvaras av personer som har stor kunskap om detta.

Telefon: 070 483 05 48 

Investor Relations