Meny
mdr29588.jpg

Välkommen till vårt Pressrum

Senaste nyheterna

Nya Carnegiebryggeriet inviger ny tappningsanläggning i Jordbro

Nya Carnegiebryggeriet inviger ny tappningsanläggning i Jordbro

22.10.20

Den 22 oktober inviger hantverksbryggeriet Nya Carnegiebryggeriet en helt ny tappningsanläggning i Jordbro, söder om Stockholm. Anläggningen kan fylla flaskor, burkar och fat samt förvara fatöl för lagring. Satsningen innebär även att Nya Carnegiebryggeriet kan installera nya tankar i bryggeriets lokaler i Hammarby Sjöstad och därmed fördubbla kapaciteten.
Premiär för årets juldrycker

Premiär för årets juldrycker

19.10.20

På måndag den 2 november är det premiär för årets juldrycker på Systembolaget. Säsongens julsortiment från Carlsberg Sverige innehåller både nya favoriter och smakfulla klassiker som har varit ett måste på svenska julbord i generationer. Inte minst Falcon Julbrygd som bryggdes första gången 1898 och Apotekarnes Julmust som är minst lika älskad idag som när den lanserades i början av 1900-talet. Bland de nyfunna favoriterna finns bland andra Apotekarnes Bryggarmust och Falcon Vinterbrygd som båda hade premiär förra året. Dessutom kommer Nya Carnegiebryggeriet med en tidig julklapp i form av en Red IPA bryggd med apelsin och pomerans.
Carlsberg Sverige inviger nytt externlager

Carlsberg Sverige inviger nytt externlager

25.09.20

Idag, 25 september 2020, inviger Carlsberg Sverige sitt nya externlager som ligger i nära anslutning till bryggeriet i Falkenberg. Det nya lagret ger kortare transporter och därmed lägre koldioxidavtryck samtidigt som det ger utrymme för bättre service till kunderna. Etableringen innebär cirka 15 nya arbetstillfällen i Falkenberg.

Presskontakt

Vi vill erbjuda media den bästa servicen och tillgängligheten. Frågor om vårt företag, våra varumärken och bryggeribranschen besvaras av personer som har stor kunskap om detta.

08 - 757 71 08

Investor Relations