Meny
Somersby.png

Cider

Somersby cider finns till för alla optimister, alla avspända livsnjutare och generösa humanister. Ni som odlar möjligheter där andra sår oro och alltid betraktar världen i färg och glaset som halvfullt.

I vår soliga smakvärld finns något för alla. Är du sugen på något sött eller uppfriskande, eller kanske rentav vill bryta av från öl…? Vi erbjuder ett brett utbud av smaker både med och utan alkohol. I vårt sötare sortiment hittar du fruktiga cider som smakar utmärkt tillsammans med is. Lika populära är vårt halvtorra utbud Sparkling Rosé och Sparkling Secco. Här flirtar vi glatt med vinvärlden: de passar dig som dricker vin och mousserande, men som ibland söker efter nya alternativ med lägre alkoholhalt. Båda finns som 4,5% och 0,0%.

Vår senaste nyhet har snabbt blivit en succé både på Systembolaget och restauranger. Somersby Sparkling Spritz är en mousserande, bittersöt cider som balanseras upp av tydligt fruktig apelsin. Servera i ett vinglas med is och en skiva apelsin så får du den orangea färgen att poppa ännu mer. Perfekt att servera som aperitif eller efter maten. Med en alkoholhalt på 4,5% blir den ett bra komplement till dig som ibland vill dricka något med lägre alkoholhalt.

Välkommen in i vår soliga smakvärld för att ta del av det vi värderar högst av allt - gemenskapen. 

ISN´T THAT WONDERFUL

Produkter

Somersby Apple Eko

Typ av dryck:
Cider, Ekologisk
Volymprocent alkohol:
4,5%
Ursprung:
Sverige

Somersby Sparkling Spritz

Typ av dryck:
Cider, Blanddryck
Volymprocent alkohol:
4,5%
Ursprung:
Denmark