Meny
mdr29588.jpg

Välkommen till vårt Pressrum

Senaste nyheterna

Carlsberg lanserar Amber Bay Fresh lime

Carlsberg lanserar Amber Bay Fresh lime

17.02.20

Nu lanseras hard seltzern Amber Bay i Sverige, en uppfriskande alkoholhaltig dryck som endast innehåller kolsyrat vatten och alkohol - smaksatt med frukt och utan tillsatt socker eller sötningsmedel. I USA har kategorin hard seltzer skördat stora framgångar de senaste åren och fortsätter att växa.
CanMan är Årets Ölutvecklare

CanMan är Årets Ölutvecklare

27.01.20

Burktappningsföretaget CanMan har utsetts till Årets Ölutvecklare 2019. Priset, som instiftades av Carlsberg Sverige för åtta år sedan, delades ut under Nöjesguidens Ölmässa i Stockholm den 25 januari.
Carlsberg Sverige sparar 15 000 mil årligen genom att konsolidera externlagerbehovet

Carlsberg Sverige sparar 15 000 mil årligen genom att konsolidera externlagerbehovet

13.01.20

Carlsberg Sverige har tecknat ett sexårigt hyresavtal med SLP, Swedish Logistic Property, för ett nytt externlager. Inflyttningsdatumet är 1 januari 2021 och lagret som omfattar 20 000 kvadratmeter ligger i nära anslutning till bryggeriet i Falkenberg, och kommer att bidra till både lägre koldioxidavtryck, högre flexibilitet och bättre service till kund. Satsningen kommer att bidra till att stärka Carlsberg Sveriges långsiktiga konkurrenskraft och fortsatta tillväxt.

Presskontakt

Vi vill erbjuda media den bästa servicen och tillgängligheten. Frågor om vårt företag, våra varumärken och bryggeribranschen besvaras av personer som har stor kunskap om detta.

08 - 757 71 08

Investor Relations